23, 24, 25, 26 maart: NITA_tegelmasterclass voor showroommedewerkers!

Maandag 23 tot en met donderdag 26 maart 2020 bent u van harte welkom op de 'Huisbeurs 2020' bij de Hoofdvestiging van Julius van der Werf, Lorentzstraat 19 in Sneek! Tijdens deze beurs brengt Julius van der Werf de tegelfabrikanten en klanten bij elkaar, toont het handelshuis nieuwe concepten, een nieuwe logistiek, etcetera. Meer over deze beurs op .............................................

NITA verzorgt tijdens deze dagen iedere beursdag tussen 14.00 en 15.30 een speciale (gratis!) Masterclass voor showroommedewerkers. Waarom? Omdat u als showroommedewerker van de 'stand der techniek' op de hoogte wil zijn: u bent immers niet alleen degene die ontwerpen, tegels en kleuren laat zien, maar u bent ook degene die uw klant alles kan vertellen over wat er 'achter' de tegel goed geregeld moet zijn om schades te voorkomen.

Een ervaren NITA-docent legt u uit wat u absoluut moet weten wanneer u tegels, lijmen en waterdichtmiddelen verkoopt, om zowel uw particuliere als zakelijke klanten optimaal te kunnen adviseren. En u voorkomt dat de tegelzetter voor een ‘mission impossible’ komt te staan, wat uiteindelijk ontevreden klanten en zelfs schades oplevert. Wilt u tevreden klanten en positieve reviews? De docent neemt met u door wat u als adviseur moet weten over bijvoorbeeld:

  • Ondergronden, vlakheidsregels, lijm-  en voegsoorten
  • Waterdicht of waterwerend: hoe verkoop je de meerwaarde van een waterdichte badkamer?
  • Wapenen, ontkoppelen en dilateren: voorkom onnodige schade!
  • Vloerverwarming  en -koeling in een tijd van energietransitie en warmtepompen
  • Dunne plaatmaterialen, XXL en leveling: wat kan een tegelzetter wel, wat kan niet 

Aangezien u na deelname aan deze training een certificaat op naam ontvangt, en we graag vooraf weten hoe druk het wordt, vragen we u om u vooraf op te geven. Vult u onderstaand formulier even in? 

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.